För golfälskare boka en resa till Skottland

Den bästa tiden att planera en golfresa till Skottland är på vintern. Detta beror på att det blir mörkt tidigare och vädret är alltid trevligt nog att spela golf. Detta är också när vädret på andra sidan ön är som kallaste, vilket innebär en mycket torr dag och inget behov av fläktar eller paraplyer.

Golf i Skottland är lätt för alla golfentusiaster. Du kan bara hyra en bil och köra själv där och spela golf du vill. Om du är en ny golfare dock hittar du några saker du bör veta innan du lämnar.

Det finns många olika kurser i Skottland och de erbjuder olika kurser för varje färdighetsnivå. För nybörjare golfare, kanske du vill prova nybörjare kurser som Ballindalloch, för nybörjare. Du kan hitta denna kurs mer utmanande än dina andra och du kan öva det tills du vet hur man kontrollerar spelet och vinden.

Om du har spelat golf i flera år och vill ta en golftur, Skottland har som omfattas också. Scottsdale Golfbana är förmodligen det bästa alternativet för nybörjare golfare.

Scottsdale ligger cirka två timmars bilresa från Edinburgh och en tre timmars bilresa från Glasgow. Människorna där älskar att golf och det är ofta ett bra ställe att träffa nya vänner. Det är inte för stor och det finns några pittoreska stugor och hotell i stan för att göra en rolig semester.

St. Andrews ligger  mitt i Skottland och berget utsikt gör för ett bra golfspel. Denna kurs är inte lika stor som Scottsdale men är lite mer utmanande. Golfbanor är betygsatt och är en många av dom är dom  svåraste i Skottland.

Golfspel är en vackert i Skottland och det finns en hel del bunkrar och träd som ger dig det klassiska skotska utseendet. Vissa banor är gamla och klassiska är också en av de längre banorna i Skottland och detta gör det lite svårt för nybörjare. Du kan ha svårt ibland att träffa fairway om du inte är van vid kullar och träd runt banan.

Kläder efter väder

Vädret i Skottland kan bli lite kallt och fuktigt. Det finns en grön som täcker farleden men under regnskurar, den gröna tenderar att bli våt och hal. I så fall kanske du vill använda ett vattentätt lock för att skydda dina klubbar.

Vissa golfare som tar golfresor till Skottland gillar att hitta det varmare vädret och flytta till kusten. Att hitta stranden i Cardonald är ganska lätt. Bara köra upp från Glasgow och stranden ligger i närheten.

Scottsdale är en bra kurs för nybörjare och det finns flera andra kurser som är mer utmanande för spelare som inte vet hur man kontrollerar greenerna. Den trefaldige British Open-vinnaren Bob Tewksbury är medlem i Tewksbury Golf Club. Det är en utlöpare av Tewksbury Golf Club i Birmingham.

För att planera en golfresa till Skottland är det viktigt att förstå vilken typ av utrustning som krävs. Om du är nybörjare är det bra att prova nybörjarkurserna först och arbeta upp till de mer utmanande kurserna senare. Detta är en bra idé att se hur bra du utvecklas innan du går vidare till mer utmanande kurser.

Vädret och golfbanan är en av de största övervägandena för människor som planerar en golfresa till Skottland. En professionell kan hjälpa dig att hitta den bästa kursen baserat på vilken typ av terräng.

För mer reseinspiration besök turistvisum.se.